Royal Friesland Campina and AM-IT services tekenen project management deal

 

Donderdag 27 maart tekenden Holger Janssen en Jurriaan van Breemen namens Royal Friesland Campina een raamcontract met AM-IT Services voor de komende 3 jaar. Inzet van het contract is om vanaf heden project management werk tegen vaste prijzen per project uit te voeren. Voordeel van deze innovatieve manier van uitbesteden is dat met veel minder rompslomp projecten kunnen worden uitgevoerd, de financiële planning van Friesland Campina verbetert en afspraken over scope en benadering van projecten slechts eenmaal gemaakt hoeven te worden. De vrijgekomen middelen kunnen vervolgens aangewend worden om Friesland Campina nog meer slagkracht te geven ten behoeve van haar strategische doelen.

 

Sander Heezius, managing consultant van AM-IT Services hierover: “Wij zijn heel blij met deze afspraak. In de afgelopen jaren hebben we steeds meer- en steeds complexere project management werkzaamheden voor Friesland Campina mogen uitvoeren. Het contract weerspiegelt de vertrouwensband die daarmee over- en weer is ontstaan tussen de partijen. Wij hebben zin in de projecten die voor ons op de rol staan!”