Transform your Infrastructure with the experts!

IT Infrastructuur is de ruggegraat van uw organisatie

IT infrastructuur was ooit simpel. Als systemen met elkaar verbonden waren werkte het proces, en kon geproduceerd, geleverd en gecommuniceerd worden. En uw fabriek kon best een dagje zonder IT.

Dat is tegenwoordig anders. Automatisering van uw warehouses, een toenemend gebruik van connected devices zoals camera’s, robot’s en AGV’s vragen meer en meer van uw IT Infrastructuur in fabrieksomgevingen. Op aanvraag van uw klanten wordt meer en meer data gelogd over dit process. En uw auditors op kantoor willen net als deze klanten natuurlijk deze data bijna realtime kunnen benaderen. 

Tegelijkertijd vragen uw medewerkers dat uw netwerk opengesteld wordt voor zelf meegebrachte apparatuur zoals telefoon’s en computers.  Wat laat u wel en niet toe? En hoe dat in te regelen en te controleren?

Ondertussen wordt u “van buiten” bedreigd door hackers, virussen en wormen en wordt u gevraagd uw netwerk daartegen afdoende te beschermen.

Uw integrale infrastructuur wordt ondertussen beheerd door diverse afdelingen. De fabriek is uiteraard het domein van uw industriele automatiseringsclub, het netwerk en de applicaties van uw IT afdeling. De afdeling facilities doet haar uiterste best uw serverruimtes en kabelinfrastructuur netjes te houden. Alle afdelingen werken volgens hun eigen clockspeed. structurele bekabeling en serverruimtes schrijven typisch in 20 jaar af. Uw netwerk apparatuur en applicatie’s zijn na 3- tot 5 jaar aan vervanging toe. En de industriële systemen zitten daar wat tussen in. 

Ondertussen ontwikkeld uw bedrijf door en passen uw afdelingen hun systemen daarop zo goed mogelijk aan tegen de laagst mogelijke kosten. Op enig moment is dit echter niet meer mogelijk. De compatibiliteit tussen de diverse infrastructuur lagen heeft zijn grens bereikt en verder ontwikkelen hierop leidt vroeg of laat tot grote verstoringen van uw bedrijfsproces.

Am-it Services helpt u met het verbeteren van uw infrastructuur. Door overkoepelend regie te nemen over de ontwikkeling van uw integrale IT en samen met uw teams structuur te brengen in uw architectuur en benadering bekorten wij uw transformatie naar een future proof oplossing met wel 70%.

 

 

Veel van onze klanten herkenden de casus maar gaven ook aan dat IT/OT infrastructuur niet tot hun core compententies behoorde.  Als zodanig ontbraken vaak links naar relevante leveranciers in de markt en was het uitvragen van op elkaar aansluitende oplossingen complex en tijdrovend. Samen met een aantal andere leidende partijen in het infrastructuur domein is Am-IT Services daarom founder van het Greenheart consortium. 

Na tientallen fabriekstransformaties hebben de betrokken, concurrerende partijen inmiddels zoveel ervaring in de onderlinge samenwerking dat de diverse projectleiders, commercieel verantwoordelijken en engineers exact weten wat te vragen aan elkaar en u om kostbare weeffouten te voorkomen. 

meer weten? amit-services.com/greenheart

 

 

Bedrijven uit deze branches gingen u voor (Case studies zijn op verzoek verkrijgbaar)

Diairy industry

Medical electronics

Animal nutrition

Home » INFRASTRUCTURE

Op de hoogte blijven?

5