Be agile with the experts!

Wat is softwaresanering en wat is het belang hiervan?

(Her)Kent u deze spagaat: bezuinigingen én tegelijk flink moeten investeren in IT?  Of staat u voor een fusie of een reorganisatie? Dit alles maakt het noodzakelijk de applicaties onder de loupe te nemen. Veel organisaties kampen met de huidige complexiteit van hun ICT landschap. Door de vele ontwikkelingen, zoals Cloud en Digitalisering ontstaan vaak mengvormen van platformen, die onderling deels overlappend zijn en niet compatibel zijn met elkaar. Daardoor kunnen ze niet snel genoeg transformeren.  En daardoor kan u organisatie niet snel genoeg transformeren.

En daar kunnen wij u bij helpen. Wij geloven in eenvoud: IT volgt en ondersteunt het proces. Wij geven uw organisatie slagkracht en wendbaarheid met heldere ICT ondersteund. En besparen ook nog eens flink op de kosten.

Wij helpen u met het simplificeren en consolideren van data en processen.

Wij geloven dat IT systemen het proces moeten volgen, en niet andersom. Echter, in tijden van grote veranderingen biedt ICT houvast voor alle partijen. Computers liegen immers niet! Als zodanig zijn ICT systemen aantrekkelijk voor medewerkers in de organisatie om zich hiermee aan de transformatie te binden.

In onze visie is het van belang om de technologie holistisch te beschouwen. Met andere woorden in hun totale onderlinge samenhang en relevantie in het ondersteunen van processen nu en in de toekomst. Schaalbaarheid en wendbaarheid zijn essentieel om op toekomstige opportunity’s in te spelen.

Het simplificeren en consolideren van data en processen  over de hele organisatie heen is absoluut rand voorwaardelijk om een goede klant beleving tegen aanvaardbare kosten te kunnen leveren, ondersteund met ICT.

Softwaresanering volgens het AModelIT

Wij hebben een diepgaande kennis van moderne bedrijfskritische systemen en weten hoe we de bedrijfsprocessen moeten verankeren aan deze systemen. We hebben een raamwerk gebouwd rond processen en systemen (AModelIT) dat houvast biedt voor mensen in de organisatie.

 

Wat wij doen:

  • We scannen het applicatie landschap
  • En leggen de relaties tussen mensen, processen en functies
  • Daarna doen we voorstellen voor rationalisatie
  • En maken een stappenplan om te transformeren
  • We voeren dat stappenplan ook uit: we staan voor wat we zeggen!

MERGERS & ACQUISITIONS

Herstructurering is nodig om organisaties gefocust te houden. Iedere organisatie krijgt er eerder of later mee te maken.

GO DIGITAL

Digitalisering brengt met zich mee dat de lat omtrent klant ervaring en ecommerce steeds hoger komt te liggen. Achterblijven is geen optie.

Home » Software sanering

Op de hoogte blijven?

5