Go Digital with the experts!

Waarom zijn digitale ecosystemen van belang voor uw organisatie?

Web en mobiele commerce worden steeds meer het voorkeurskanaal van kopers, en dat geldt zowel voor B2C als B2B. Deze ontwikkelingen maken dat u niet langer wegkomt met een middelmatige gebruikersbeleving. Daar komt nog bij dat kopers steeds vaker ook complexe en grote aankopen online plegen te maken.

Om van deze digitaliserings-golf mee te profiteren, wordt van organisaties visie, leiderschap, initiatief en investering gevraagd.

Het concept van een eenduidige gebruikerservaring en commerce over alle kanalen is niet bepaald nieuw, echter organisaties worstelen met de complexiteit om deze uitdagingen waar te maken. Soms heeft dat met organisatorische zaken te maken, maar vaker komt men tot het besef dat de digitalisering in het recente verleden heeft geleid tot een onsamenhangend ICT platform.

Deze “mashup” van vaak incompatibele technologie, die ook nog vaak in verschillende bedrijfsonderdelen wordt gebruikt in silo’s veroorzaakt (te) hoge kosten en het missen van kansen in de markt.

Verschillende situaties hebben gemeen dat uw organisatie zich gesteld ziet voor ingrijpende beslissingen qua ICT, en die moeten ook nog eens onder grote tijdsdruk worden genomen. De specialisten van  AM-IT Services brengen overzicht.

  • Onderkent u de ‘mobile first’ trend? En ziet u die niet snel genoeg terug in uw webshop?
  • Groeit uw organisatie niet snel genoeg online?
  • Denkt u aan Digitale ecosystemen waarbij de klant centraal staat met de diverse kanalen in perfecte integratie, en onderkent u de  hoge eisen die worden gesteld aan de compatibiliteit van uw systemen?

Bedrijven uit deze branches gingen u voor (Case studies zijn op verzoek verkrijgbaar)

Professional Services

Media

Pharma

Home » Digitalisering

Op de hoogte blijven?

5