Meet the experts!

AM-IT team van experts

AM-IT Services is een network-organisatie. Ze bestaat uit ervaren, veranderkundige ICT professionals. Ze hebben allemaal minstens een  multi-million transformatie programma geleid, waarin de ICT de aanjager was van de veranderingen.

Sander Heezius

Managing consultant

Infrastructuur, planning en logistiek, Supply Chain

Kees Hessels

Project manager

ICT Infrastructuur, project management, service management

Toine Herrings

Managing consultant

ERP architectuur, programma management en compliance

Patricia Melkert

Office manager

Administratie, marketing, HR

Opleidingen

AM-IT Services is stevig verankerd in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Scholing vinden we essentieel en we zijn dan ook een belangrijke aanjager geweest voor een tweejarige ICT opleiding op hbo-niveau. Die bestond nog niet in de regio en is nu gerealiseerd bij HBO Drechtsteden. Begin september 2017 begonnen 30 studenten aan hun tweejarige ICT opleiding op hbo-niveau. De opleiding is uitgevoerd in Gorinchem en op locatie bij bedrijven. Met deze scholing gaven we met elkaar een belangrijke impuls aan de aantrekkelijkheid van werken en leren in de ICT in de regio. De verwachting is dat de komende jaren de vraag naar hoger opgeleid personeel in de ICT alleen maar verder zal toenemen. Met deze gezamenlijke aanpak maakt de regio zich sterk en bieden werkgevers talent de kans zich te ontwikkelen in combinatie met een baan in de ICT. Het gaat niet om een éénmalige opleiding, maar om een structurele mogelijkheid van studeren en werken op hbo-niveau in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Peter Baldé, accountmanager HBO Drechtsteden, in een bericht aan Sander Heezius:

“Dag Sander,

Hiermee wil ik je graag even apart bedanken en complimenten maken voor je belangrijke en enthousiaste inzet om het ICT scholingstraject van de grond te krijgen.Jij bent hier een belangrijke aanjager geweest. Dertig studenten gaan aan de bak! Dat hebben we met elkaar gerealiseerd.”

Wil jij werken bij AM-IT Services?

Open sollicitatie
AM-IT Services is een open organisatie. We zijn een open organisatie, vertellen eerlijk hoe het er voor staat, we stropen de mouwen op en zijn volhardend. We helpen elkaar altijd, je kunt altijd een beroep doen op je collega’s. Wil jij uitvinden hoe het voor jou werkt bij ons, neem dan contact op en dien een open sollicitatie in. Dan gaan we om de tafel!

Home » Experts

Op de hoogte blijven?

5