Meet the experts!

AM-IT Services, een team van experts

 

“Zo’n project doen we nooit meer en nooit meer op die manier. Maar als we het doen, doen we het samen” Die zin was ooit de basis van AM-IT Services. Na twee jaar hard werken was een van de zwaarste programma’s die we ooit samen draaiden afgerond.  We realiseerden ons dat we onze kennis daarna op afzienbare termijn niet volledig zouden kunnen benutten voor het bedrijf, en dat ook andere bedrijven onze kennis op ons niveau maar beperkte tijd nodig zouden hebben. Maar we wilden wel de grootschalige projecten. Een carriere als ZZP’er lag daarmee voor de hand. Maar beschikbaarheid van vraag en aanbod loopt nooit geleijk.  Daarom richtten wij samen AM-IT Services op. Met de met ons samenwerkende ZZP’ers kunnen wij altijd aan de vraag van onze klanten voldoen.  Mensen uit onze organisatie zijn altijd ervaren, veranderkundige ICT professionals en hebben diverse multi-million transformatie programma’s geleid, waarin de ICT de aanjager was van de veranderingen.  De oprichters van AM-IT Services zijn Sander Heezius en Toine Herrings.

Sander Heezius

Managing consultant

Infrastructuur, planning en logistiek, Supply Chain

Toine Herrings

Managing consultant

ERP architectuur, programma management en compliance

Opleidingen

AM-IT Services is stevig verankerd in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Scholing vinden we essentieel en we zijn dan ook een belangrijke aanjager geweest voor een tweejarige ICT opleiding op hbo-niveau. Die bestond nog niet in de regio en is nu gerealiseerd bij HBO Drechtsteden. Begin september 2017 begonnen 30 studenten aan hun tweejarige ICT opleiding op hbo-niveau. De opleiding is uitgevoerd in Gorinchem en op locatie bij bedrijven. Met deze scholing gaven we met elkaar een belangrijke impuls aan de aantrekkelijkheid van werken en leren in de ICT in de regio. De verwachting is dat de komende jaren de vraag naar hoger opgeleid personeel in de ICT alleen maar verder zal toenemen. Met deze gezamenlijke aanpak maakt de regio zich sterk en bieden werkgevers talent de kans zich te ontwikkelen in combinatie met een baan in de ICT. Het gaat niet om een éénmalige opleiding, maar om een structurele mogelijkheid van studeren en werken op hbo-niveau in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Peter Baldé, accountmanager HBO Drechtsteden, in een bericht aan Sander Heezius:

“Dag Sander,

Hiermee wil ik je graag even apart bedanken en complimenten maken voor je belangrijke en enthousiaste inzet om het ICT scholingstraject van de grond te krijgen.Jij bent hier een belangrijke aanjager geweest. Dertig studenten gaan aan de bak! Dat hebben we met elkaar gerealiseerd.”

Wil jij werken bij AM-IT Services?

Open sollicitatie
AM-IT Services is een open organisatie. We zijn een open organisatie, vertellen eerlijk hoe het er voor staat, we stropen de mouwen op en zijn volhardend. We helpen elkaar altijd, je kunt altijd een beroep doen op je collega’s. Wil jij uitvinden hoe het voor jou werkt bij ons, neem dan contact op en dien een open sollicitatie in. Dan gaan we om de tafel!

Home » Experts

Op de hoogte blijven?

5