Leukste klant van het jaar award

jan 2, 2018

Mentha Capital is deze week uitgeroepen tot leukste klant van het jaar 2017. Natuurlijk zijn we bij Amit-services ontzettend blij met- en trots op al onze klanten. Toch vinden we dat we bijzondere samenwerking niet ongemerkt voorbij mogen laten gaan, en daar af en toe best eens bij stil mogen staan. In 2017 heeft Mentha een hoop deuren voor ons geopend en ons betrokken in diverse moeilijke, interessante vraagstukken. De toonaangevende en groeiende participaties van Mentha zijn voor Amit Services als geen ander de mogelijkheid te kapitaliseren op onze ruime ervaring met mergers en acquisitions, alsook software rationalisatie. Het vertrouwen in onze mensen wat daarbij getoond wordt, alsook de aandacht voor de mens áchter de consultant wordt door ons enorm gewaardeerd!

0 reacties

Home ┬╗ Leukste klant van het jaar award

You can now take advantage from the approach as well. Interested?