Hardware rationalisatie service

jan 3, 2018

Meer en meer klanten vroegen ons om de logistiek rondom hardware op locaties te regelen. Denk daarbij aan het verwijderen van systemen die niet meer in gebruik zijn van de locaties, het afmelden van support contracten, en het verkopen van de hardware aan derde partijen. Maar ook het tijdig beschikbaar maken van werkplekken en mobiele devices, en de distributie daarvan. Voor deze werkzaamheden is goed begrip van systemen, kennis van de markt en execution power nodig. Met onze hardware rationalisatie service, geleid door Dignus van Duinkerken vullen we deze vraagstukken in en ontzorgen we onze klanten. Dit gaat verder dan alleen het fysiek distribueren van systemen, maar omhelst ook een tijdige bestelling, het aanvragen van configuraties, en zorg voor integratie met overige systemen.

0 reacties

Home ยป Hardware rationalisatie service

You can now take advantage from the approach as well. Interested?