Locatie, locatie en locatie!

sep 10, 2017

U kent hem vast; locatie, locatie en locatie. Het adagium uit de makelaardij. Voor een succesvol bedrijf zou ik zeggen, service, service en service. Service bepaalt namelijk steeds meer of je als bedrijf succesvol wordt en ook blijft. Digitalisering zorgt er voor dat de service aansluit bij de hedendaagse eisen van de klant. Je voegt waarde aan je product toe met software. Het gaat hierbij steeds meer om het gebruiksgemak. Kijk eens naar het succes van Uber, Thuisbezorgd of Airbnb. Ze stellen zich voor aan in de waardeketen op. En bieden eigenlijk alleen maar service. Hun kernproduct is een app, ze hebben geen fysieke producten maar maken gebruik van digitale ecosystemen waarmee de dienst end-to-end door meerdere bedrijven wordt geleverd aan de klant. Dit alles is alleen maar mogelijk dankzij naadloze integratie van ICT-systemen. En dat houdt in dat systemen open, transparant en flexibel moeten zijn. Te vaak heeft digitalisering in het recente verleden geleid tot onsamenhangende ICT landschappen. Bent u op zoek naar nieuwe samenhang en wilt u uw organisatie meer slagkracht en wendbaarheid geven? Wij geloven in de kracht van eenvoud. Wilt u weten hoe wij uw visie en missie naar heldere ICT-toepassingen vertalen, neem dan contact met ons op.  

0 reacties

Home ยป Locatie, locatie en locatie!

You can now take advantage from the approach as well. Interested?